Ofis Çalışma Masası Bitki Önerileri

Ofis Çalışma Masası Bitki Önerileri

Ofis Çalışma Masası Bitki Önerileri İşinize en iyi şekilde odaklanmanız için ofisinizde, çalışma masanızda fark yaratacak, şık ve bulunduğu ortamın havasını değiştirecek bitkiler ile küçük dokunuşlar yapmanızı öneririz. Masanızdaki bitkiler sadece ortamı güzelleştirmiyor, aynı zamanda veriminizi de artırıyor. Araştırmacılar, ofis bitkilerinin çalışanların odaklanmasını sağlamak için çözüm olarak kullanılabileceğini belirtiyor. Çalışma alanlarınızda veriminizi artıracak bitkileri sizin için listeledik.


Minyatür Bonsai Ağacı


Ficus Microcarpa Ginseng diğer ismiyle Minyatür Bonsai Ağacı Güney Doğu Afrika kökenli lokal bir bitkidir. Kalın, ağaç gövdesini andıran kökleri üzerinden büyüyen yeşil yapraklarıyla minyatür bir ağaç formundadır. Oldukça dekoratif formda olan Minyatür Bonsai Ağacı bulunduğu ortama hem sevimli bir dokunuş katacak hem de enerjisini yükseltecektir. 

Bonsai Ağacı
Bonsai Ağacı


Kalanchoe - Kalanşo Çiçeği


Kalanchoe diğer ismiyle Kalanşo Çiçeği Asya ve Afrika kökenli lokal bir bitkidir. Etli, yeşil yapraklara ve kırmızı zarif çiçeklere sahiptir. Renkli çiçekleri ve dekoratif görünümüyle özellikle küçük alanları canlandırmak için tercih edebileceğiniz bir bitkidir.

Satın Al!


Sansevieria Trifasciata - Paşa Kılıcı


Sansevieria Trifasciata diğer ismiyle Peygamber (Paşa) Kılıcı Çiçeği, Güney Afrika ve Asya kökenli lokal bir bitkidir. Açık yeşil-sarı, çizgili boyuna gelişen yapraklardan oluşur. Dikine büyüyen yaprak formu ve yeşil rengin enerjisiyle oldukça dekoratif ve zarif bir bitki olan Peygamber Paşa Kılıcı bitkisi çalışma alanlarınızda, ofisinizde yetiştirmeye uygundur. 


Phalaenopsis Orchid - Orkide


Phalaenopsis diğer ismiyle Orkide Çiçeği, Asya kökenli ithal bir bitkidir. Kıvrılmış dalları üzerinden büyüyen göz alıcı mor çiçekleriyle dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Canlı ve gösterişli çiçeklerinin enerjisi bulunduğu her ortamda kendini belli eden Orkide Çiçeği ofislerinizdeki masada yetiştirilmeye uygundur.